Lazio blev udraderet af Inter på eget græs

To mål af formstærke Mauro Icardi og en scoring af Marcelo Brozovic gav Inter en sikker sejr mod Lazio.

Der var lagt op til en spændende kamp mellem Lazio og Inter i Serie mandag aften.

De to mandskaber lå side om side i tabellen med henholdsvis 18 og 19 point efter de første ni runder, men det stod hurtigt klart, at Inter var det bedste hold denne aften.

Efter 28 minutter kunne Mauro Icardi score sit femte ligamål i denne sæson, og inden pausen havde kroatiske Marcelo Brozovic øget føringen til 2-0, da han lavede sit anden ligamål.

Efter pausen forsøgte Lazio, der var uden Riza Durmisi, at presse på for at få reduceret, men det lykkedes ikke, og i stedet slog brandvarme Mauro Icardi til igen efter 70 minutters spil.

Det blev også kampens sidste scoring, og dermed avancerede Inter til andenpladsen i Serie A, mens Lazio fortsat er nummer fire efter 10 spillerunder.