Spilforslag til Champions League: Solaris eksamen
Foto: Getty Images
Spil

Spilforslag til Champions League: Solaris eksamen

Viktoria Plzeň bød Real Madrid trods i 1-2-nederlaget på Bernabeu.

Onsdag kl. 21.00
Viktoria Plzeň - Real Madrid
1 (AHC +1,5)
2,02 @ NordicBet

Real Madrid står i et tomrum efter den ventede fyring af Julen Lopetegui, der er blevet afløst på trænerposten af Santiago Solari. Med sejre i sine første to kampe er starten godkendt, selv om det holdt hårdt i 2-0-sejren hjemme over Real Valladolid lørdag på Bernabeu.

Og generelt er Real Madrid stærkere hjemme end ude, hvor sæsonens første syv kampe blot har kastet to sejre af sig. Omvendt ser det ud med Viktoria Plzeň, som blot har tabt 2 af de 35 seneste hjemmekampe i ligaen, hvor de sidste otte kampe har givet sejre.

Viktoria Plzeň skal ikke tales unødigt op. Holdet viste sit bundniveau i 0-5-nederlaget til Roma, men tog omvendt også point (2-2) fra CSKA på hjemmebane, mens man bød Real Madrid trods ved blot at tabe 1-2 i det omvendte opgør.

Røde Stjerne gav odds 18,00 før 2-0-sejren over Liverpool i går. Set i det lys er odds 11,00 på Viktoria Plzeň jo nærmest et safebet, som jeg dog garderer for ved at give tjekkerne et positivt handicap på +1,5, så gevinsten udbetales ved alt andet end en sejr på mindst to mål til kriseramte Real Madrid.