Video : Tipsbladet
1. division

Akharraz er tilbage i FC Helsingør: Jeg havde ikke trænerens tillid

Fra i dag træner Osama Akharraz med i FC Helsingør, efter han ellers forlod klubben i sommer. Han medgiver, at hans første periode i klubben ikke var god, men den noget må han have gjort godt, siden han bliver budt velkommen igen.

Osama Akharraz' første ophold i FC Helsingør kørte hurtigt af sporet. Allerede i begyndelsen af december udtrykte cheftræner Christian Lønstrup utilfredshed med sin spiller og sagde, at "han har udløb til sommer, og det er ikke fordi, han har overbevist mig synderligt, så han kunne godt være på vej ud."

Offensivspilleren var end ikke halvvejs gennem sin etårige aftale på det tidspunkt, og det blev ikke bedre, da kontrakten nåede sin afslutning. Akharraz var et fejlskud, konkluderede Lønstrup.

Men i dag vendte Akharraz tilbage til FC Helsingør, i første omgang for at træne med og potentielt skrive ny kontrakt. Han medgiver selv, at det første år i klubben ikke var nogen stor succes for nogen af parterne.

- Det er fuldstændig rigtigt, at det ikke var godt på banen med mig og FC Helsingør. Jeg havde ikke trænerens tillid, og jeg fik ikke sat det aftryk i Superligaen, som jeg og klubben havde håbet på. Men jeg var glad for mange ting i FC Helsingør, og noget tyder på, at jeg også har gjort noget rigtigt, siden jeg får lov at komme ind ad døren igen, selvom det ikke var en succes i sidste sæson, siger Osama Akharraz til Helsingør Dagblad.

Mens Lønstrup, der tidligere på efteråret forlod Helsingør og nu er cheftræner i FC Roskilde, ikke kunne bruge Akharraz, har hans afløser, Peter Feher, et godt indtryk af sin nye prøvespiller.

- Peter og Osama kender hinanden, og vi spiller på en lidt anden måde nu, end vi gjorde under Lønstrup, og det passer måske en type som Osama lidt bedre. Nu må vi se, hvad der sker. Det kan være, at han skal spille en reserveholdskamp for os, men ellers tager vi det stille og roligt. Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg synes, Osama er en dygtig spiller, når han er på sit bedste, sagde direktør Janus Kyhl tidligere på dagen til tipsbladet.dk.

Hvor længe Osama Akharraz skal træne med i FC Helsingør, er endnu ikke fastlagt.