Real Madrid lammetævede Plzen

Real Madrid gik målamok på udebane mod Viktoria Plzen og vandt med hele 5-0.

Real Madrid har været inde i en svær periode, så selvom det på papiret burde være en nem udekamp mod Viktoria Plzen, var der på forhånd spænding om, i hvilken tilstand den spanske kongeklub ville komme i.

Viktoria Plzen kom også stærkt ud, og efter bare otte minutter ramte de overliggeren, da et hårdt indlæg ramte en Real Madrid-spiller, men spanierne slap med skrækken.

Efter 20 minutter kom Real Madrid dog i front, da Karim Benzema lavede fikse driblinger i feltet, hvilket endte med et fladt indersideskud, der gik i mål til 1-0.

Få minutter efter kom Real Madrid på 2-0, da Casemiro scorede. Inden pausen blev den også til 3-0 på hovedstød af Karim Benzema og 4-0 ved Gareth Bale.

Efter pausen gik Real Madrid ned i tempo og gav Champions League-debut til Vinicius Junior. Han blev stukket dybt og spillede til Toni Kroos, der placerede den ind i målet til 5-0.

Flere mål kom der ikke, og så gik Real Madrid fra banen med en sejr på 5-0 over Viktoria Plzen.