Video : Tipsbladet
Superliga

Falk: Vi viste karakter i kampen mod AaB

Rasmus Falk slår fast, at det hårde kampprogram har haft sin betydning for FCK i kampen mod AaB søndag eftermiddag.

FC København fik ét point ud af kampen mod AaB søndag eftermiddag. Her blev det til et resultat på 1-1, hvor FCK'erne først fik udlignet med syv minutter tilbage af den ordinære spilletid. Det var noget, der beviste en masse, mener Rasmus Falk.

Det forklarede han i et interview med Canal 9 umiddelbart efter slutfløjt.

- Vi viser karakter efter de får scoret. Vi har været igennem et presset program, og jeg tror, at alle er ved at være lidt brugt. Men stor ros til allesammen for at hive en masse energi frem til sidst og få lagt et tryk. Det viser stærk karakter.

- Det er okay med ét point, men vi går til hver kamp for at vinde, siger Falk, som slår desuden fast, at Dame N'Doyes mål til 1-1 var godt sparket ind og vidnede om høj klasse.

Det hårde kampprogram i den seneste tid er endvidere noget, som Falk mener har haft sin betydning.

- Det ville også være underligt, hvis vi slet ikke var mærket efter de mange kampe, som vi har været igennem. Det var hårdt i denne kamp her, så vi er måske lidt mærkede, men vi viste overskud til sidst, siger Falk, som også peger på, at landskampspausen kommer belejligt. 

Resultatet betyder, at FC København er tre point foran FCM, inden deres kamp mod Vejle. Næste opgave for FCK er mod netop FCM på hjemmebane.