Video : Tipsbladet
Landshold

Tilbagevendt Eriksen: Jeg føler mig godt tilpas

Christian Eriksen er tilbage i landsholdstruppen efter en skadespause, og Tottenham-stjernen føler sig igen godt tilpas.

Sidste gang Danmark og Wales mødtes i UEFA Nations League, var det Tottenham-stjernen Christian Eriksen, der sikrede en dansk 2-0 sejr, da han lavede begge mål i Aarhus. 

Eriksen var ude med en skade, da Danmark mødte Irland i en 0-0 kamp i sidste måned, men nu er han tilbage i den danske trup. Han sætter pris på, at Tottenham har været varsomme med at få ham i form igen.

- Det føles helt nyt for mig, at jeg kun spiller en kamp om ugen, når jeg har været vant til at spille to kampe om ugen og ind i mellem endnu flere. Min krop har det igen rigtig fint, og jeg føler mig godt tilpas. Hvis jeg er rigtig træt, kan jeg godt mærke lidt til skaden, men jeg har jo ikke spillet så meget, siger Eriksen ifølge BT.

Christian Eriksen forklarer, at det var en overbelasting, der førte til en betændelse i lysken, som holdte ham ude. Han forventer dog, at han er i stand til at spille 90 minutter i de to kommende landskampe.

Eriksen og Danmark møder fredag aften Wales i UEFA Nations Leagues Liga B