Video : Tipsbladet
Superliga

AGF'er om landskampspause: Godt med puster oven på dårlig periode

Det havde passet Bror Blume bedst personligt, hvis der ikke havde været en landskampspause nu, men for AGF som helhed er det noget meget godt, mener midtbanemanden.

Sæsonen begyndte ellers så godt for Bror Blume. Han var fast mand i AGF's startopstilling, og holdet havde endnu ikke tabt, indtil midten af september. Men så kom han til skade med sin akillessene, og i næste opgør mod AC Horsens led holdet det første nederlag på denne side af sommerferien.

Nu venter Horsens igen som næste modstander, og Bror Blume er ved at være klar til at kæmpe med om en startplads igen. Han fik fem minutter på banen mod FC København i slutningen af oktober, men han mangler allermest kamptræning, og den er svær at få, når Superligaen som i den forgangne weekend holder landskampspause.

Derfor ville det have passet den tidligere Lyngby-spiller fint, hvis pausen ikke var kommet, men omvendt er det en fordel for holdet, mener han.

- Jeg ville gerne have, at vi bare fortsatte. For mit vedkommende ville det have været fint, hvis vi bare var fortsat, men for holdet er det rigtig godt, at vi lige får en lille puster nu, hvor vi har været inde i en lidt dårlig periode. Så kan vi få rettet på nogle ting og forhåbentlig komme rigtig stærkt her til sidst, siger Bror Blume til AGF TV.

AGF har tabt holdets seneste fire kampe: tre i Superligaen og én i Sydbank Pokalen mod Næstved BK fra 1. division. Indtil den stime blev indledt, var førnævnte nederlag i Horsens ellers sæsonens eneste.

Om Blume og co. bryder stimen, afgøres om en uge, når Den Gule Fare gæster Ceres Park.