Durmisi sidder ude i Lazio: Ikke nogen julegaver her
Foto: Getty Images
Serie A

Durmisi sidder ude i Lazio: Ikke nogen julegaver her

Riza Durmisi er faldet bagud i kapløbet om en plads i startopstillingen i italienske Lazio på grund af sin skade i albuen. Men der er ingen reserveholdskampe i Italien, så danskeren må træne sin vej tilbage til spilletid.

Den 24-årige venstre back Riza Durmisi skiftede denne sommer spanske Real Betis ud med italienske Lazio. 

Her er det dog indtil videre kun blevet til tre kampe i den italienske Serie A, og det skyldes i høj grad den albueskade, som danskeren pådrog sig i Europa League-kampen mod Eintracht Frankfurt.

Durmisi er dog på vej tilbage, og i klubbens seneste Europa League-kamp mod Marseille fik danskeren alle 90 minutter. Tre dage senere var han dog igen havnet på bænken i ligakampen mod Sassuolo, der endte 1-1. 

Riza Durmisi er med andre ord faldet lidt bagud i ræset om pladsen i startopstillingen, og den må han derfor kæmpe for på træningsbanen:

- Der er ikke rigtig reserveholdskampe her, så der er ikke andet at gøre end at træne rigtig godt og vente på sin chance.

- Sådan er fodbold i udlandet. Der er ikke nogen julegaver her, fortæller venstrebacken til BT.

Riza Durmisi har fået seks optrædener for Lazio i denne sæson. Rutinerede Senad Lulic og belgiske Jordan Lukaku ser dog lige nu ud til at være foran ham i køen til spilletid.