'AC' og Chelsea klaskede tamme PAOK

Chelsea tog deres femte sejr ud af fem mulige, da de vandt med 4-0 over græske PAOK. Andreas ’AC’ Christensen spillede sin kamp nummer 50 i Chelsea trøjen.

Maurizio Sarri havde rystet posen og skiftet ti mand, da Chelsea torsdag aften besejrede græske PAOK med 4-0. Olivier Giroud blev dobbelt målscorer og Andreas ’AC’ Christensen spillede hele kampen.

PAOK gjorde det svært for sig selv, da de allerede efter syv minutters spil blev reduceret til ti mand. Eugen Khacheridi hev i nødbremsen, da Giroud blev sendt alene mod mål af PAOKs højreback, og blev dermed sendt tidligt i bad.

Olivier Giroud skulle igen gøre sig bemærket, da han efter en halv time sendte Chelsea i front. Franskmanden modtog bolden i højre side af det græske felt, og med en følt inderside krøllede han bolden ind i det lange hjørne.

Blot ti minutter senere fordoblede selvsamme Giroud føringen. Fabreges lagde en høj bold over PAOK-feltet, og franskmanden helflugtede på fornem vis bolden i nettet. Der blev ikke scoret mere i første halvleg.

Efter en times spil kom 3-0 målet, da blot 18-årige Callum Hodson-Odoi fandt nettet. Den unge kantspiller modtog bolden på kanten af det græske felt, og efter et par fikse træk huggede han tørt bolden ind i det korte hjørne.

12 minutter før tid blev det også 4-0. Hudson-Odoi fandt spanieren med et flot indlæg, og han headede sikkert 4-0 scoringen i nettet.

Chelsea stoppede målfesten der, og tog dermed sin femte sejr i Europa Leagues gruppe L. Andetsteds i gruppen vandt BATE med 2-0 over MOL Vidi, og de to hold ligger nu á point på andenpladsen.