Video : Tipsbladet
Superliga

Hobros Mistrati: Vi er ringe i 70 minutter

Hobros midtbanemand Vito Hammershøy-Mistrati erkender, at præstationen i søndagens opgør mod Brøndby ikke var godkendt.

Hobro var søndag aften en tur i Brøndby, da de krydsede klinger med holdet fra Vestegnen. Nordjyderne måtte dog rejse hjem uden point i bagagen, da Simon Tibblings enlige mål sikrede Brøndby en 1-0 sejr. 

Hobro havde store problemer med at skabe chancer, og efter 60 minutters spil hed skudstatistikken 20-0 i Brøndbys favør. Vito Hammershøy-Mistrati erkender da også, at præstationen haltede langt hen af vejen. 

- Vi er ringe i 65-70 minutter, og så slutter vi til gengæld godt af. Selvfølgelig er det svært at spille mod Brøndby, men jeg synes ikke, vi giver dem nok modstand alligevel. Vi har nogle okay situationer, hvor vi spiller fint, men jeg tror ikke, vi har en afslutning. Pål har en, men udover det har vi ikke rigtig nogen, og det er ikke tilfredsstillende, siger Mistrati til Hobros hjemmeside. 

Ifølge Hammershøy-Mistrati kan nordjyderne tage arbejdsindsatsen med til næste kamp mod Sønderjyske. 

- Jeg synes, vi gav den, hvad vi kunne energimæssigt. Der var ikke nogen, der holdt igen, og vi fik løbet en masse meter. Nogen af dem, synes jeg, er forgæves, men jeg synes, vi arbejder knaldhårdt. Selvom vi ikke får spillet til at flyde, så er det alligevel positivt, siger Vito Hammershøy-Mistrati. 

Med nederlaget ligger Hobro stadig sidst i Superligaen med et point op til oprykkerne Vejle og Vendsyssel.