Video : Tipsbladet
La Liga

Real Madrid-træner slår fast: Har ingen faste startere

I Real Madrid kan ingen vide sig sikre på deres plads på holdet, slår cheftræneren fast.

I den tid, Santiago Solari har stået i spidsen for Real Madrid, har der ikke været meget spilletid til Isco.

Den spanske offensivspiller har været en stor profil i den spanske hovedstad i et par sæsoner, men med Solari som cheftræner er det blot blevet til én startplads hidtil.

Det skyldes, at ingen spillere er garanteret en startplads, og hvis niveauet falder, ryger de på bænken. Det slår Solari fast ifølge Marca.

- Jeg har ikke en tilgang, hvor jeg har nogen helt sikre startere, og det er den samme tilgang, jeg havde som spiller, fordi ens plads aldrig er garanteret. Selv om spillerne er gode og har været faste på holdet i et årti. De kan være fantastiske, men de ved, at hvis deres niveau falder, så vil nogen andre tage deres plads, lyder det fra Solari.

Solari påpeger især, at klubben har fremavlet en håndfuld dygtige unge talenter, som fortjener at få spilletid.

- Vi har kampe i en sæson, hvor yngre spillere fortjener at spille, og det har været det samme, lige siden Florentino Perez blev udnævnt til præsident - der lægges stor vægt på ungdommen.

- Næsten halvdelen af vores hold er kommet gennem vores ungdomshold, og det viser, at der er gjort et stort arbejde i klubben, fortæller Solari.

Real Madrid slog torsdag aften UD Melilla med 6-1 i den spanske pokalturnering, hvor blandt andre 18-årige Vinicius Jr. kom på måltavlen.