Video : Tipsbladet
Premier League

Guardiola: De havde ét forsøg i 44 minutter som de scorer på

Guardiola kunne godt ønske Chelsea tillykke med sejren, som var Citys første i Premier League i otte måneder.

Manchester City løb ind i deres første nederlag i Premier League siden begyndelsen af april lørdag aften, da de var på besøg i London til en kamp mod Chelsea. Her blev det til et nederlag på 0-2, men Pep Guardiola mente ikke, at City havde været bagefter i opgøret.

Det slog han fast i et interview med BBC umiddelbart efter kampen

- Jeg så det ikke som en dårlig dag for os. Vi tabte. Chelsea spillede en flot kamp med dygtige spillere, der stod for toppræstationer. Tillykke til Chelsea, der var særdeles gode defensivt. Vi spillede virkelig godt i første halvleg udover ti minutter, siger han og fortsætter: 

- Generelt var vi gode. Vi kom tydeligt for at vinde og skabte chancer. De havde én i de første 44 minutter, og der lader vi et mål gå ind. Men sådan er fodbold nogle gange. Det kan ske. Vi spillede godt, men i sådan nogle kampe skal man være god på rigtig mange parametre, siger Pep Guardiola.

Han peger blandt andet på, at man når man møder et hold som Chelsea, så skal modstanderen kun have en halv chance for at score.

Resultatet betyder, at Manchester City mister førstepladsen til Liverpool, der nu er ét point foran dem. I næste runde skal Manchester City og Pep Guardiola møde Everton.