Video : Tipsbladet
Superliga

Sormani: Sousa havde givetvis fået 10 dages karantæne for Wilczek-aktion

Adolfo Sormani var ikke i tvivl om, at det havde kostet en lang karantæne til Allan Sousa, hvis han havde lavet den samme aktion som Kamil Wilczek søndag aften.

I første halvleg af kampen mellem Vejle og Brøndby røg Kerem Memija i jorden, da han blev ramt af Kamil Wilczeks albue i en hovedstødsduel. Det kastede kun et gult kort af sig til Brøndby-profilen, og det har kampens dommer senere erkendt var en fejl.

Ifølge Adolfo Sormani var der heller ikke nogen tvivl om, at der skulle være faldet et rødt kort til den polske angriber, selvom den karantæneramte Vejle-træner forsøgte at pakke tingene en smule ind.

- Jeg kan ikke fortæller jer, om der var rødt kort. Så får jeg muligvis flere dages karantæne, og det har vi ikke råd til. Hvis Allan Sousa havde gjort det samme, havde han givetvis fået 10 dages karantæne, sagde italieneren ifølge B.T. til Ritzau.

Allan Sousa var en hovedpersonen i søndagens Superliga-kamp, hvor han først bragte Vejle i front, men sidenhen endte han med at brokke sig til et rødt kort.
Vejle tabte kampen 1-2, da Brøndby fik vendt kampen på scoringer af netop Kamil Wilczek og Mikael Uhre.