Video : Tipsbladet
Superliga

Horsens-angriber har udløb til nytår: Tager en snak med ham

Mathias Kristensen forlader AC Horsens til januar, hvis ikke de to parter bliver enige om en forlængelse. Manager Bo Henriksen fortæller, at de tager en snak i løbet af ugen.

Superligaefteråret nærmer sig sin afslutning, og vi går derfor også ind i den tid, hvor flere spillere får deres umiddelbare fremtid afgjort.

Har man kontraktudløb til nytår, er det nemlig ved at være tid, hvis der skal forhandles en ny aftale på plads - eller tages afsked med blomster i den sidste hjemmekamp. 

Den 25-årige AC Horsens-angriber Mathias Kristensen hører til i den kategori af spillere, der endnu ikke ved, hvor han spiller i næste måned. Den 201-centimeter høje angriber kom til Horsens for knap et år siden fra Danmarksserieklubben Tarup-Paarup på en kontrakt sæsonen ud, men på grund af skader forlængede parterne aftalen til og med årsskiftet.

Nu er spørgsmålet så, om den skal forlænges igen? 

- Jeg tager en snak med ham i løbet af ugen, og så sætter vi os ned og tager en dialog om det videre forløb. Og det er selvfølgelig noget, som jeg skal tage med mine medarbejdere, før at jeg tager den med pressen. Så det er, hvad der kommer til at ske i den her uge.

- Jeg sætter mig ned med mine medarbejdere, når der er nogen, der løber ud. Så snakker vi med dem og evaluerer på dem. Og evaluerer sammen med dem på, hvad de har lyst til, siger manager Bo Henriksen til tipsbladet.dk og forklarer også angriberens fravær i de seneste kampe:

- Han har været lidt skadet i de seneste par uger, så han har desværre ikke været med i truppen.

Mathias Kristensen fik kun to Superliga-optrædener i foråret, og aftalen blev derfor også forlænget, da Horsens skulle bruge mere tid på at bedømme ham. Og det føler Bo Henriksen, at han har fået mulighed for i dette efterår: 

- Det synes jeg i den grad. Vi har også set et par gode kampe fra ham, og han har også scoret en kasse for os i Superligaen, startet inde og bidraget. Så han har været en del af vores lille succeshistorie i det her efterår, fortæller Bo Henriksen.

Mathias Kristensen har fået seks Superliga-kampe i denne sæson, hvoraf én enkelt har været fra start. Det ene mål kom i anden spillerunde mod Randers FC.