Sky Sports: Michael Carrick overtager træningen i Manchester United
Foto: Getty Images
Premier League

Sky Sports: Michael Carrick overtager træningen i Manchester United

Manchester United skal have ny manager. José Mourinho er færdig på Old Trafford, og Michael Carrick står lige nu til at overtage træningen i Manchester United, mens klubben leder efter en 'caretaker'

Opdateret 11.38 med Sky Sports rettelse.

Så gik den ikke længere for José Mourinho.

Manchester United har netop meddelt på sin hjemmeside, at portugiseren er blevet opsagt med øjeblikkelig virkning, og at der derfor skal findes en midlertidig manager for resten af den indeværende sæson.

Den engelske storklub har med andre ord ikke en permanent afløser for Mourinho klar endnu, så indtil da må United-fansene tage til takke med en "caretaker".

Manchester United har endnu ikke meldt ud, hvem denne midlertidige manager bliver, men gætterierne er allerede i fuld gang i de engelske medier.

Sky Sports skrev tidligere på formiddagen, at Michael Carrick vil blive ansat som 'caretaker' for resten af sæsonen, men det engelske medie har nu rettet det til, at det mere tyder på, at den tidligere midtbanespiller "kun" kommer til at stå for træningen i de næste 48 timer, indtil en midlertidig afløser udefra bliver udpeget. 

Det samme erfarer BBC-journalisten Simon Stone:

Michael Carrick spillede i sin aktive karriere 464 kampe for Manchester Uniteds førstehold, inden at han stoppede karrieren i sommers og blev assistent under José Mourinho.