Video : Tipsbladet
Superliga

Vendsyssel-boss irriteret efter Glen Riddersholm-opsigelse

Det vækker ikke glæde i Nordjylland, at Glen Riddersholm efter ganske kort tid i klubben har sagt op.

Superliga-klubben SønderjyskE ser ud til at have fundet sin nye cheftræner, for Vendsyssel FF har netop offentliggjort, at Glen Riddersholm har opsagt sin stilling som sportsdirektør og overtager trænerjobbet i SønderjyskE.

Dermed har Riddersholm blot fået halvanden måned som sportsdirektør i klubben, inden han altså smed en opsigelse på formand Jacob Andersens bord.

Og det er ikke noget, de er glade for i Nordjylland.

- Jeg skal ikke ligge skjul på, at Glen Riddersholms opsigelse kommer på et meget dårligt tidspunkt. Glen har kun bestridt jobbet som sportsdirektør i halvanden måned, og vi står p.t. overfor for det vigtigste transfervindue i klubbens historie, siger bestyrelsesformand Jacob Andersen i en pressemeddelelse og forklarer:

- Forud for Glen Riddersholms ansættelse, havde vores ansættelsesudvalg, og jeg selv, mange samtaler med Glen, hvor vi blandt andet drøftede om han nu virkelig var afklaret med, ikke at være træner mere. Her, allerede halvanden måned efter, kan vi konstatere at det desværre ikke var tilfældet. På trods af det korte ansættelsesforhold har Glen udført et flot stykke arbejde, men alle i og omkring Vendsyssel FF, er selvfølgelig ærgerlig og skuffet over opsigelsen, hvilket også skal ses i lyset af, at man vælger at skifte til en af vores nærmeste konkurrenter.

Glen Riddersholm tiltræder - ifølge Vendsyssel - som træner for SønderjyskE den 1. februar 2019. Klubben skriver i pressemeddelelsen, at Riddersholm fortsætter som sportsdirektør frem til 31. januar.