Superliga

En time "forsinket": SønderjyskE-præsenterer Riddersholm

Endelig har SønderjyskE præsenteret Glen Riddersholm som træner.

For en time siden fortalte Vendsyssel FF, at Glen Riddersholm har sagt sin stilling op og bliver træner for SønderjyskE, og nu har klubben fra Haderslev så endelig bekræftet, at det er den tidligere AGF- og FC Midtjylland-træner, der overtager jobbet i SønderjyskE.

Det virker næsten, som om Vendsyssel FF tog SønderjyskE på sengen med udmeldingen.

Nu er den dog bekræftet i Haderslev, og her starter Riddersholm i jobbet 1. februar på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2022.

- Jeg er glad for, at vi hurtigt er nået til enighed med Glen. Der var en gensidig interesse fra starten, og så er det gået hurtig med at blive enige om betingelserne. Nu ser vi frem til, at han starter i SønderjyskE, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside.

Riddersholm, 46 år, nåede bare halvanden måned som sportsdirektør i Vendsyssel, inden han altså blev præsenteret i SønderjyskE. Han skal dog sidde i Vendsyssel frem til 31. januar, og dermed kan han først overtage som træner et par uger inden forårets start i Superligaen - med mindre de to klubber kommer overens økonomisk, så Riddersholm kan skifte med det samme.

Niels Lodberg står for træningen frem til Riddersholms skifte.