Video : Tipsbladet
Premier League

Liverpool-stopper håber på ubesejret PL-sæson: Vi kan gøre det

Dejan Lovren håber, at Liverpool kan gentage Arsenals imponerende bedrift fra 2003/04-sæsonen og ikke tabe en eneste Premier League-kamp i denne sæson.

Efter 17 spillerunder har Liverpool som det eneste hold endnu ikke tabt en kamp i Premier League, og i stedet er det blevet til 14 sejre og tre uafgjorte.

Og det får dem til at håbe på, at de kan gentage Arsenals imponerende bedrift fra 2003//04-sæsonen, hvor de ikke tabte en eneste kamp og gik ubesejret igennem sæsonen.

Det fortæller den kroatiske Liverpool-stopper Dejan Lovren ifølge Evening Standard.

- Det er selvfølgelig en udfordring, men det er det, vi ønsker. Det er derfor, vi kom her til Liverpool. Fordi vi ved, at vi kan gøre det, fortæller Lovren og spørger:

- Arsenal har gjort det før, så hvorfor ikke?

Lovren understreger samtidig, at det kan blive en nødvendighed for at vinde mesterskabet i Premier League, hvor det er tæt i toppen.

- Der er så mange kampe tilbage. Det bliver et tæt løb, og det er ikke kun med Manchester City City. Tottenham er også kun et par point efter. Man kan ikke slappe af og sige: "Vi er fem eller seks point foran de andre". Det virker ikke sådan. Hver kamp for os er en finale.

Liverpool ligger i øjeblikket nummer et i Premier League med 45 point, mens Manchester City er nummer to med 44 af slagsen. Tottenham og Chelsea sidder på henholdsvis tredje- og fjerdepladsen med 39 og 37 point.