Video : Tipsbladet
Premier League

Solskjær vil have lidt at sige i forhold til januarhandler i United

I det kommende transfervindue kommer Ole Gunnar Solskjær til at have en finger med i spillet hos Manchester United. Prioriteterne for nordmanden er dog først og fremmest at lære spillerne at kende.

En manager har som regel en hel masse at skulle have sagt, når en klub skal agere på transfermarkedet, men sådan kommer det næppe til at gå i Manchester United.

Norske Ole Gunnar Solskjær er blevet ansat på en midlertidig kontrakt, der kun løber frem til sommer, og på grund af den korte tid i den engelske storklub vil han formentlig ikke have nogen stor indflydelse på klubbens kommende transfervindue.

På et pressemøde fortæller han, at han vil kunne bidrage med input, men at hans fokus er på at få spillerne til at levere på banen.

- Jeg vil have input, men jobbet er at lære spillerne at kende og observere dem. Jeg har set mere eller mindre alle kampe fra Norge, men jeg skal lære spillerne at kende og finde ud af, hvordan jeg kan forbedre dem. Klubben styrer scoutingdelen, de har deres mål, og jeg har ikke sat mig ned og snakket om det, siger han.

Samtidig fortæller Ole Gunnar Solskjær, at han ikke skulle tænke over tingene, da Manchester United ønskede at ansætte ham.