Video : Tipsbladet
Bundesliga

Avis: Chelsea og Dortmund er enige om Pulisic-pris

Forlydningerne går på, at Chelsea og Dortmund er blevet enige om en pris, der sender Christian Pulisic til engelsk fodbold.

For et par år siden brød Christian Pulisic igennem på den store scene, da han pludselig spillede en rolle på Dortmund-mandskabet. Hurtigt blev han skreget ud til at være det helt store håb for USA, og forhåbningerne til den 20-årige kantspiller er stadig store, selvom udviklingen synes at være stagneret en smule.

Alligevel har han dog stadig et stort navn, og han er flere gange blevet sat i forbindelse med et skifte til Liverpool eller Atlético Madrid. Det ser dog ud til at blive en helt tredje klub, som henter amerikaneren til sommer.

Den tyske avis, Bild, skriver således, at Chelsea er blevet enig med Dortmund om en pris for midtbanespilleren. 373 millioner skal den engelske klub betale til Dortmund, når handlen efter sigende bliver en realitet til sommer.

I Chelsea er Christian Pulisic formentlig udset til at skulle kæmpe med Pedro og Willian om spilletiden som den ene kantspiller på Maurizio Sarris mandskab.