Video : Tipsbladet
Premier League

Fire Premier League-klubber viser stor interesse for Liverpool-reserve

Dominic Solanke forventes at blive udlejet i januar, og der er en række Premier League-klubber, som viser interesse for Liverpool-spilleren.

Det er ikke let at få spilletid i Liverpools offensiv, når konkurrenterne tæller navne som Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino. Det har Dominic Solanke måtte indse.

Den 21-årige angriber har således ikke fået en eneste optræden for Liverpool i denne sæson, og det er ikke en holdbar situation for ung spiller, som har brug for minutter i benene for at udvikle sig. Derfor er the Reds også klar til at udleje det tidligere Chelsea-talent, når transfervinduet åbner.

Allerede på tirsdag sker det, og det bliver næppe et problem for Liverpool at finde en klub til Dominic Solanke. Lokalavisen, Liverpool Echo, skriver således, at både Fulham og Huddersfield har taget kontakt til Merseyside-klubben, mens Crystal Palace efter sigende er favorit til at leje angriberen.

Derudover er Brighton også interesseret i Dominic Solanke, men klubben vil foretrække at købe ham fri af kontrakten, og det vil kræve et stort beløb at få Liverpool overtalt til at slippe angriberen på permanent basis.

I øjeblikket er Dominic Solanke ikke i stand til at spille på grund af muskelproblemer, men han forventes at kunne være klar inden længe.