Kort før udløb: Lyngby forlænger kontrakten med U21-landsholdsspiller
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
1. division

Kort før udløb: Lyngby forlænger kontrakten med U21-landsholdsspiller

Oskar Snorre Olsen har fået en ny kontrakt med Lyngby Boldklub til sommeren 2020. Den gamle aftale løb kun til sommer.

Lyngby Boldklub risikerede at miste en af klubbens talenter på en fri transfer. Oskar Snorre Olsens kontrakt løb egentlig frem til sommer, og dermed havde han siden årsskiftet lov til at forhandle kontrakt med andre klubber.

Det bliver dog ikke aktuelt i denne omgang, for den 19-årige målmand har netop forlænget med Lyngby. Den nye aftale løber dog kun et år længere end den gamle, nemlig til 2020.

Forlængelsen glæder sports- og administrernede direktør Birger Jørgensen.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at det har taget lidt tid at finde hinanden, men vi er glade for at vi til syvende og sidst nåede til enighed, og at Snorre skal fortsætte hos os. Snorre er en talentfuld målmand, der fortsat har mange niveauer han kan lægge på, og gør han det, så kan han selvfølgelig være hos os på lånt tid, siger han til klubbens hjemmeside.

Dermed er Jørgensens arbejde på målmandsområdet dog langt fra gjort. Han mangler stadig at finde en kollega/konkurrent til Snorre, efter Thomas Mikkelsens lejeaftale udløb til nytår, og en målmandstræner.

Oskar Snorre Olsen har spillet 19 kampe for Lyngbys bedste mandskab, og han fik i efteråret debut på U21-landsholdet, der tabte 1-4 til Spanien.