Vendsyssel FF henter australsk forsvarsspiller
Foto: Vendsyssel FF
Superliga

Vendsyssel FF henter australsk forsvarsspiller

Den australske forsvarsspiller Dylan McGowan er hentet til Vendsyssel på en fri transfer.

Superliga-oprykkerne fra Vendsyssel FF er godt i gang med at forstærke holdet forud for et vigtigt forår i landets bedste række.

Det har været en hektisk optakt til januars transfervindue med Glen Riddersholms stop som sportsdirektør og ansættelse i SønderjyskE, men alligevel har Vendsyssel formået at holde tungen lige i munden og finde spillere, der kan forstærke holdet.

Francisco Junior var første mand, der blev hetnet til klubben, og siden blev højre back Mads Roerslev lejet i FC København. Nu har Vendsyssel så også forstærket sig i det centrale forsvar, hvor klubben har hentet australske Dylan McGowan.

- Dylan har erfaring fra den bedste skotske og australske liga, og har været inde omkring det australske landshold. Senest har han været på eventyr i Sydkorea, men er nu tilbage i europæisk fodbold, hvor han har spillet i sin ungdomstid og fik sit gennembrud som seniorspiller. Vi glæder os til at få en mand ind med en god udstråling og erfaring, samt en spiller, der er aggressiv i sit udtryk og kan give os noget i vores bagkæde. Han er moden og kan være med til at løfte vores unge spillere, siger cheftræner Jens Berthel Askou.

Dylan McGowan har fået kontrakt frem til 2021 - han er 27 år og har tidligere spillet i blandt andet Heart of Midlothian FC, Adelaide United og Pacos de Ferreira. Han har også en enkelt australsk landskamp på cv'et.

- Jeg glæder mig til den udfordring det er, at prøve kræfter med den danske Superliga. Efter at have talt med trænerne, nogle af mine nye holdkammerater og set nogle af holdets kampe, så har jeg indtrykket af, at vi har et rigtig godt hold. Jeg skal ind og gøre mit bedste for at bidrage til holdet, så vi kan kravle længere op i tabellen, siger McGowan.

McGowan er - som navnet indikerer - også af skotsk afstamning. Han er født i Australien af skotske forældre.