Tidligere Randers-profil med til at baske PSG: Stod i en 6-3-1
Foto: Getty Images
Ligue 1

Tidligere Randers-profil med til at baske PSG: Stod i en 6-3-1

Karl-Johan Johnsson og resten af Guingamp-mandskabet leverede en kæmpe sensation i den franske Liga Cup onsdag aften.

Guingamp leverede en vaskeægte sensation i den franske Liga Cup onsdag aften, da holdet, der er sidst i Ligue 1, besejrede mægtige Paris Saint Germain med 2-1. PSG med de mange stjerner er nummer et i Frankrig med 13 point ned til Lille, og det var klubbens første nederlag i 44 kampe.

Hvis du tænker, at det så nok var et reservespækket PSG-mandskab, Guingamp besejrede, tager du ganske fejl. Hovedstadsklubben havde navne som Thiago Silva, Neymar, Angel Di Maria og Kylian Mbappé i startopstillingen - opgøret blev i øvrigt spillet på Parc des Princes i Paris.

I målet hos de sejrende gæster stod den tidligere Randers-spiller Karl-Johan Johnsson, og han havde altså en mindeværdig aften på kontoret.

- Det var godt, og det gav en god nats søvn, fordi det også var et stykke tid siden, vi sidst havde vundet - i hvert fald hvor jeg også spillede. Det var rigtig dejligt, siger Karl-Johan Johansson til Fotbollskanalen og tilføjer:

- Vi havde et rigtig godt forsvar og stod næsten i en 6-3-1-formation, når de angreb. Vi lukkede godt ned for Di Maria og fjernede ham fra deres spil. De skabte heller ikke mange chancer - Cavani havde én kort efter, han blev indskiftet, men jeg reddede. Der var et farligt skud udefra, nogle hjørnespark og frispark, hvor jeg valgte at bokse. Jeg havde en god følelse, så det var dejligt.

Guingamp kom bagud 0-1 efter 63 minutter, da Neymar passerede Karl-Johan Johnsson, men indskiftede Yeni N'Gbakoto udlignede efter 81 minutter, inden Marcus Thuram - søn af den tidligere stjernespiller Lilian Thuram - blev matchvinder i tillægstiden.

Gæsterne havde den tidligere Brøndby-spiller Lebogang Phiri med i hele kampen, mens Johan Larsson sad på bænken.