Video : Tipsbladet
Superliga

Transfernyt fra Heden: Køber brasiliansk stjerne fri af Vasco da Gama

De danske mestre har købt Evander fri af Vasco da Gama.

Evander viste stort potentiale i 2018, og allerede nu har de danske mestre udnyttet en købsoption i lejeaftale med Vasco da Gama og har købt den brasilianske midtbanespiller.

FC Midtjylland har dermed fået papir på en spiller, som viste et stort, stort potentiale i løbet af efteråret, og som helt sikkert kommer til at blive en gevinst for klubben på den lange bane. Ekstra Bladet har tidligere fortalt, at han kostede 18 millioner kroner at købe fri.

Evander, 20 år, har fået en femårig aftale med FCM, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Det er en fantastisk signing for FC Midtjylland, og der skal lyde store roser til scoutingafdelingen for at finde ham, og til trænerstaben for at integrere Evander i klubben og på holdet, siger sportschef Svend Graversen til klubbens hjemmeside og forklarer:.

- Der er stadig arbejde, der skal gøres i forhold til Evanders fodboldmæssige udvikling, men potentialet er enormt stort samt spændende, og det er helt unikt, at vi har tilknyttet en så dygtig fodboldspiller. Det fortæller noget om, at FC Midtjylland har et godt ry ude i verden.

I 2018 var han indstillet til Tuttosports "Golden Boy"-pris sammen med mange andre, men Evander var faktisk med i feltet i lang tid, inden han blev valgt fra. En pris, som Ajax' Matthijs de Ligt vandt.

Evander spillede 10 kampe for FC Midtjylland i Superliga-efteråret.