Dembélé og Messi afværger pokalfiasko

FC Barcelona er videre til kvartfinalerne i Copa del Rey med samlet 4-2 over Levante efter en sikker 3-0-sejr hjemme på Camp Nou. Ousmane Dembélé scorede de to første mål, mens Lionel Messi lavede det sidste.

FC Barcelona skulle torsdag aften forsøge at rette op på et 1-2-nederlag til Levante fra den første af to 1/8-delsfinalerne i den spanske pokalturnering, Copa del Rey.

Hjemme på Camp Nou kunne det umiddelbart virke som en form sag for Barca, men Ernesto Valverdo tog meget alvorligt på opgaven, da han stillede med et stærkt hold med blandt andre havde Lionel Messi i startopstillingen.

Messi og co. skulle også bruge et stykke tid for at få hul på gæsternes defensiv, men så gik det også stærkt. Efter en halv time tog Barcelona føringen ved Ousmane Dembélé, og blot halvandet minut senere havde franskmanden også gjort det til 2-0. En stilling, der ville sende hjemmeholdet videre til kvartfinalerne, og som holdt til pausen.

Der skulle kun gå ni minutter af anden halvleg, før Barcelona så godt som afgjorde kampen med målet til 3-0. Og den afgørende scoring blev ikke overraskende sat ind af Messi.

Resten af opgøret var ren autopilot for Barca, der dermed er klar til kvartfinalerne i Copa del Rey. Spørgsmålet er bare, om Barcelona får lov til at fortsætte i turneringen, da de benyttede en karantæneramt spiller i 1/16-delsfinalerne.