Video : Tipsbladet
Ligue 1

Frustreret Henry efter 1-5-snitter: VAR virkede ikke

Thierry Henry er utilfreds med, at VAR ikke virkede, da Monaco appellerede for straffespark mod Strasbourg.

Thierry Henry har ikke haft det nemt som cheftræner for AS Monaco, siden han overtog tjansen i oktober 2018, og lørdag aften indkasserede Monaco et af deres værste nederlag i denne sæson. På hjemmebane tabte de nemlig med hele 5-1 til Strasbourg.

Men kampen kunne have forløbet meget anderledes, hvis videodommersystemet VAR havde fungeret i kampen, mener Thierry Henry. Da Monaco blot var bagud 2-1, blev Rony Lopes nemlig nedlagt i feltet, men selv om Monaco appellerede for, at dommeren skulle kigge situationen igennem, skete det ikke.

Systemet fungerede nemlig ikke, fortæller Henry til Monacos hjemmeside.

- VAR virkede ikke på straffesparket på Rony Lopes. Hvorfor virkede VAR ikke? Dommeren fortalte mig, at VAR ikke virkede på det tidspunkt. Siden min ankomst har jeg ikke brokket mig over dommerne eller VAR. Men det er lidt for meget for mig, lyder det fra Monaco-træneren.

Den 41-årige Arsenal-legende fortæller endvidere, at Monaco blot kæmper for at undgå nedrykning i denne sæson, og at de skal forbedre forsvaret, hvis det skal lykkes.

- Vi var meget bedre i 10 minutter i den første halvleg. Og det var da vi scorede, og vi skulle have haft et straffespark. Men lige siden jeg ankom her, har jeg sagt, at vi kæmper for at blive oppe. Det vil være nødvendigt at gøre forsvaret bedre, knokle og spille bedre, fortæller Henry.

AS Monaco ligger i øjeblikket næstsidst i Ligue 1 med blot 15 point efter 21 runder.