Officielt: Carlo Holse udlejes til Esbjerg
Foto: Getty Images/Lars Rønbøg
Superliga

Officielt: Carlo Holse udlejes til Esbjerg

FC København sender Carlo Holse til Esbjerg fB på en lejeaftale for resten af sæsonen.

FC København har i dette transfervindue allerede sendt Mads Roerslev på lejeophold, og nu følger endnu et talent i rækken.

Således kan klubben onsdag aften annoncere, at Carlo Holse er blevet udlejet til Esbjerg fB for resten af denne sæson.

Indtil videre har Carlo Holse siden sin debut i marts 2017 fået 29 kampe på førsteholdet, og nu skal han fortsætte sin udvikling i Esbjerg fB.

- Han er teknisk dygtig, hurtig og relationelt stærk, mens han også er bevidst om, at der venter hårdt arbejde forude, hvis han skal udfolde sit talent. Nu får han en rigtig god mulighed for at spille mere Superligafodbold i Esbjerg, som har et stærkt hold og en god organisation, siger Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

- Det er en rigtig god løsning for alle parter, og det vil helt sikkert give Carlo et løft, at han får flere kampminutter på højt plan.

I samme ombæring forlænger FC København kontrakten med Holse, så de to parter nu har papir på hinanden til sommeren 2022.

- Carlo er en spiller, der allerede nu har været i startopstillingen i vanskelige europæiske udekampe mod blandt andre Zenit og Lokomotiv Moskva. Når vi forlænger hans aftale, er det fordi vi ser et stort udviklingspotentiale oven på det niveau, han allerede har nået, siger Ståle Solbakken.

Carlo Holse er 19 år og har scoret fire gange for FC København.

FC København har tidligere haft Youssef Toutouh på lejeophold hos Esbjerg fB med stor succes.