PSG nærmer sig MLS-stjerne som erstatning for Neymar
Foto: Getty Images
Ligue 1

PSG nærmer sig MLS-stjerne som erstatning for Neymar

Når PSG skal møde Manchester United i Champions League, bliver det uden Neymar. Derfor ser det ud til, at de henter Luciano Acosta ind.

Januars transfervindue nærmer sig sin sidste tid, og dermed er det også ved at være sidste chance for klubberne til at forstærke sig forud for det sidste halvår, hvor de afgørende kamp i Champions League blandt andet spilles.

Det sidste er tilfældet for Paris Saint Germain, som har fået klubbens brasilianske stjernespiller Neymar skadet i ti uger forud for ottendedelsfinalen mod Manchester United. 

Derfor leder den franske mesterklub efter en hurtig erstatning, og det lader til, at klubben har fået øje på DC United-spilleren Luciano Acosta, som i denne sæson har spillet sammen med Wayne Rooney.

Det melder den amerikanske avis Washington Post.

Her er der tale om en aftale, der vil koste PSG omkring 45 millioner kroner, og det hele kommer efter, at klubben har måtte droppe planerne om at hente Arsenals tyske offensivspiller Mesut Özil. 

Når Luciano Acosta overhovedet kan komme ind på radaren for en klub som PSG, så hænger det sammen med, at han udmærkede sig i 2018-sæsonen i den amerikanske MLS, hvor han både blev udtaget til årets hold, ligesom han også var den spiller, som leverede flest assister.

Endelig har den 24-årige argentiner endnu ikke spillet for sit landshold, men et skifte til fransk fodbold vil angiveligt rykke på dén status, så han kan blive en del af Argentinas hold ved det kommende Copa America.