Video : Tipsbladet
Superliga

OB-komet holder fri fra træning: Undersøger mulighed for klubskifte

Mathias Jørgensen er hverken med til træning eller kamp for OB i øjeblikket, da klubben har givet ham fri til at undersøge en "interessant mulighed" for at skifte til en anden klub.

Unge Mathias Jørgensen indleder februar, som han indledte januar: bortrejst fra OB. 

I sidste måned var angriberen til prøvetræning hos tyske Borussia Mönchengladbach, og nu har han fået fri fra pligterne på Fyn igen. Hvor han aktuelt er, melder OB intet om, men klubben bekræfter over for tipsbladet.dk, at Jørgensen har fået lov til at kigge nærmere på en anden klub med henblik på et skifte.

- Mathias Jørgensen har fået fri fra træning i Ådalen, for at han de kommende dage kan undersøge en interessant mulighed i forhold til et eventuelt klubskifte. Det samme er årsagen til, at han ikke har været med i træningskampene, skriver klubben til tipsbladet.dk.

Transfervinduet er lukket i de store ligaer rundt om i Europa, men er stadig åbent i en række andre lande, så muligheden for at øjeblikkeligt skifte er fortsat til stede. Alternativt kan Mathias Jørgensen støde til sin kommende klub til sommer, hvis transferen altså går igennem.

OB fortæller ikke, om der er tale om Gladbach. I sidste uge sagde sportsdirektør Jesper Hansen følgende om kontakten til Bundesliga-klubben:

- Det er et stykke tid siden nu, at Mathias var i Gladbach, og hvis de havde et stort ønske om at få ham, havde vi nok hørt noget på nuværende tidspunkt.

- Men jeg ved, at de var meget imponeret over Mathias, og at han gjorde en rigtig god figur under sit ophold.

18-årige Jørgensen har spillet 13 kampe og scoret 2 mål for OB i Superligaen i denne sæson. Han har kontrakt med klubben frem til sommeren 2021.