Delaney og Jacob Bruun ude af pokalen efter vildt drama

Werder Bremen er i kvartfinalen i den tyske pokalturnering efter en gyser mod Dortmund, der blev slået efter straffesparkskonkurrence.

Dortmund havde Thomas Delaney på banen i hele kampen, da Werder Bremen tirsdag aften var på besøg i 1/8-delsfinalerne af den tyske pokalturnering.

De sortgule, der har kurs mod Bundesliga-titlen, var naturligvis storfavoritter til opgøret, men det blev ikke en let dag på kontoret for Delaney og co.

Det startede faktisk skrækkeligt for hjemmeholdet, der kom bagud allerede efter fem minutter. Milot Rashica befandt sig fri i feltet efter et frispark, tæmmede bolden og udplacerede debutant Eric Oelschlagel i målet.

Dortmund havde generelt svært ved at få spillet til at flyde og på nær et forsøg fra Mario Götze, kom de ikke til åbne chancer.

Kort før pausen prøvede Werder Bremens Max Kruse sig på et frispark, hvor Oelschlagel måtte diske op med en god redning. I stedet for 0-2 blev det 1-1 i halvlegens sidste sekunder, da Marco Reus smukt lagde sit frispark i nettet.

Anden halvleg var en kønsløs affære det meste af vejen. I det 89. minut stod Dortmund-keeperen forhindrede Dortmund-keeperen igen Max Kruse for at score på et frispark, før Delaney var millimeter fra at blive matchvinder i overtiden, da han headede på overliggeren.

Med 1-1 skulle holdene i forlænget spilletid, hvor Jacob Bruun Larsen blev sat på banen med det samme. Og her kom der gang i målscoringen igen. I det 104. minut fandt den kommende Chelsea-spiller Christian Pulisic sig fri i feltet efter hurtigt kombinationsspil og scorede sikkert til 2-1.

Men Werder Bremen svarede igen to minutter inde i anden halvleg af den forlængede spilletid, da gode gamle Claudio Pizarro nettede efter en lækker detalje.

Men målenede stoppe ikke her, for fem minutter senere blev Achraf Hakimi fundet helt fri under mål, og så kunne han let score til 3-2. Og bedst som man troede, at kampen var afgjort, steg Bremens Martin Harnik til vejrs på et hjørnespark og headede mod mål, hvor Oelschlagel droppede fælt. 3-3. Dermed skulle kampen afgøres på straffespark.

Fra 11-meter-pletten var Werder Bremen skarpest og er dermed klar til kvartfinalerne i DFB-pokalen.