Video : Tipsbladet
Champions League

Bale om forholdet til Zidane: Vi var ikke bedste venner

Gareth Bale har ikke snakket med Zinedine Zidane siden Champions League-finalen sidste år. De to var ikke uvenner, men havde udelukkende et professionelt forhold

Gareth Bale var den helt store oplevelse, da Real Madrid i sidste sæson tog sin tredje Champions League-sejr i træk. Waliseren scorede to mål i 3-1-sejren, det ene på et fremragende saksespark.

Dengang var Zinedine Zidane træner i Real Madrid, men han forlod overraskende klubben i sommeren sidste år. Man skulle tro, at franskmanden i perioden mellem finalen og sin afgang ville holde kontakten med en spiller som Gareth Bale. Men det var faktisk ikke tilfældet. Det siger kantspilleren ifølge AS i et interview med FourFourTwo.

Her sætter Gareth Bale også ord på sit forhold til sin tidligere træner, der ikke kommenterede Bale fornemme præstation i den famøse finale.

- Han (Zidane, red.) talte ikke med mig om det. Jeg har stadig ikke snakket med ham siden. Vores forhold var godt. Jeg vil ikke sige, vi var bedste venner, det var bare en normalt professionelt forhold.

Gareth Bale startede kampen på bænken, hvilket var utroligt frustrerende for den walisiske stjerne. Og han brugte vreden, da han endelig kom på banen. Men han accepterede i sidste ende, at Zidane bænkede ham til kampen.

- Jeg var desperat efter at komme på banen. Da jeg løb ind på banen var jeg stadig en smule vred, det er nok derfor, jeg gjorde, hvad jeg gjorde (saksesparket, red.)

- Jeg har set målet igen et par gange. Jeg følte ikke, at jeg skulle bevise noget. Jeg gjorde det for mig selv og holdet. Når du spiller i en finale, vil du vinde trofæet, uanset hvad det kræver. Hvis det betød, at jeg skulle vente med at spille til de sidste 30 minutter, måtte det være sådan.