Video : Tipsbladet
Superliga

Ståle: FCM’s brede trup kan blive et problem

FCK-cheftræner Ståle Solbakken mener, at FC Midtjyllands trup på 29 mand kan blive negativt for ulvene, når spillere uden kamptræning skal i aktion.

Superligaen ruller igen, og søndag tager den første af de to mesterskabskandidater hul på forårssæsonen, når FCK får besøg af OB i Telia Parken.

Til kampen må FCK undvære to offensive stjerner i form af Viktor Fischer og Dame N’Doye, mens de to nyindkøb Guillermo Varela og Robert Mudrajiza stadig er et stykke fra optimal kampform.

Med en lidt smal trup på 21 mand ser materialet til kampen mod Randers en smule tyndt ud i bredden, men det bekymrer ikke cheftræner Ståle Solbakken. Det siger han i et interview med B.T.

- I denne weekend er vi smalle, ja. Men allerede mod Randers om en uge ser det bedre ud, og weekenden efter det er vi helt dækket ind på alle pladserne.

FCK’s store rivaler til guldet, FC Midtjylland, har en langt større trup på hele 29 spillere. Ifølge Solbakken kan det dog blive et problem for ulvene.

- De har en kolossal trup. Det kan blive en faktor i guldkampen - både positivt og negativt. Positivt, fordi de altid har spillere til rådighed, men det kan også blive negativt, at man bringer spillere i spil, som ikke har fået ret meget kamptræning, så når de kommer ind, er de måske ikke klar, siger Solbakken til B.T.

FC København møder OB søndag klokken 18, og kampen kan ses på TV3+.