Video : Tipsbladet
Premier League

Peter Schmeichel afslører: Kasper Schmeichel overvejer skifte

I et interview fortæller Peter Schmeichel, at Kasper Schmeichel gerne vil prøve sig af i en større klub end Leicester. Men han vil samtidig helst blive i England

Kasper Schmeichel har gennem flere sæsoner været en kæmpe profil i Leicester, hvor han blandt andet var en vigtig del af det hold, der sensationelt vandet det engelske mesterskab tilbage i 2016. Men nu kan eventyret muligvis være forbi.

Siden har Leicester nemlig ikke kun holde niveauet fra mesterskabssæsonen, og de er lige nu kun placeret på 12.pladsen i Premier League. Derfor har der været spekuleret i, om Kasper Schmeichel kunne finde på at søge nye udfordringer.

Og i et interview med BeIN Sports siger den danske landsholdsmålmands far, Peter Schmeichel, at sønnike måske kan være på vej væk fra Leicester. Det skriver den lokale avis Leicester Mercury.

- Selvølgelig vil han skifte væk og prøve noget større og udfordre sig selv ligesom enhver anden fodboldspiller. Men på den anden side er Leicester en rigtig god fodboldklub, og når de får løst deres problemer - og det kan du tolke, som du vil - og får det til at fungerer, er det faktisk ikke en dårlig klub.

Den ældste i Schmeichel-dynastiet løfter efterfølgende lidt af sløret for, hvad han muligvis kan mene med at 'få løst deres problemer'.

- De har gode spillere, de har bare ikke den manager, der får det bedste ud af dem. Når de får gjort noget ved det, kan du måske se Leicester på 5.-8.pladsen, hvor jeg synes, de hører til, fortæller den tidligere danske målmandslegende.

Peter Schmeichel påpeger dog ét stort problem ved, at Kasper Schmeichel skulle skifte væk fra Leicester. Kasper Schmeichel vil nemlig helst blive i England, men her er alle de største klubber allerede besat på målmandsposten.

- Hvad er den næste store klub? Er det Everton? Alle siger, at det er Everton, men de er nummer 13 i ligaen (nummer 9 nu, red.). Hvad er den næste store klub? Så er du nødt til at tage ud i Europa. Det tror jeg ikke, han vil. Jeg tror, at han elsker England for meget. Jeg tror, kan han lide Premier League for meget. Så den er svær, konkluderer Peter Schmeichel.