Video : Tipsbladet
Superliga

Superligaens bedst betalte: Penge er ikke motivationen

Andreas Bjelland er den bedst betalte i Superligaens historie, men penge er ikke den altoverskyggende motivation for FCK-profilen.

Ekstra Bladet bragte søndag en historie om de 30 bedst lønnede i Superligaen, og ifølge avisen er der en klar lønkonge i Danmarks bedste fodboldrække.

Andreas Bjelland hæver angiveligt 750.000 kroner om måneden, og det gør ikke bare midtstopperen til den bedst betalte i Superligaen lige nu - det gør ham til den højest lønnede nogensinde i dansk fodbold. 

Bjelland kom til FC København på en fri transfer forud for denne sæson, og de penge, løverne slap for at bruge på en overgangssum, er altså i stedet landet i forsvarsspillerens lønningspose, så selv om Bjelland har god grund til at smile hele vejen til banken, er det ikke noget, han tænker særligt meget over i hverdagen.

- Når holdkammerater og andre nævner, at jeg har været en stor investering for FCK, tænker jeg selvfølgelig over det. Men for mig, når bolden ruller, er jeg bare en blandt 11 på banen. Og så er der ikke forskel på os, uanset hvad vi tjener. Penge er ikke motivationen for mig til at opnå store resultater, siger Andreas Bjelland til Ekstra Bladet.

30-årige Andreas Bjelland kom til FC København fra engelske Brentford FC, hvor han spillede i tre sæsoner.