Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-keeper: Rart at spille på rigtigt græs igen

Brøndbys tyske keeper, Marvin Schwäbe, glæder sig over, at de skal spille på rigtigt græs igen, når de gæster Esbjerg fB søndag.

I premiererunden hentede Brøndby IF et enkelt point, da de gæstede FC Nordsjælland i et festfyrværkeri af en kamp, der sluttede 3-3.

De blå-gule skal dermed forsøge at hente forårets første sejr i Superligaen, når de gæster Esbjerg fB søndag, og det er en kamp, som bliver vigtig at vinde, da Superligaen i øjeblikket er meget tæt. 

Det understreger Brøndbys målmand, Marvin Schwäbe, der samtidig glæder sig over, at de ikke skal spille på et kunstgræsunderlag, som de gjorde imod FC Nordsjælland i Farum.

- Alle holdene, vi møder i grundspillet her i foråret, kæmper for at slutte blandt de seks bedste og komme med i Mesterskabsspillet, og det understreger bare, hvor vigtigt det er, at vi vinder vores kampe.

- Vi spiller altid for at vinde. Hver modstander er anderledes, men forhåbentlig gør vi det bedre end sidste weekend. Nu er det på rigtigt græs igen, og det er rart. Esbjerg fB har et godt stadion, og det skal nok blive en god kamp, fortæller Schwäbe til brondby.com.

Brøndby IF er før mødet med Esbjerg fB nummer tre i Superligaen. Med en sejr kan Esbjerg fB dog overhale de blå-gule, da de i øjeblikket kun er to point efter på sjettepladsen.