Video : Tipsbladet
Superliga

City solgte stortalent: Nu kan han få spilletid mod Guardiolas tropper

I slutningen af januar blev Rabbi Matondo solgt til Schalke, og allerede i morgen aften kan han komme til at spille mod sine tidligere bekendte fra Manchester City.

Det lykkedes ikke for Rabbi Matondo at slå igennem i Manchester City, og derfor søgte han i sidste måned til Tyskland for at jagte spilletid og et gennembrud på seniorniveau hos Schalke.

Allerede på nuværende tidspunkt har han spillet tre kampe, heriblandt to opgør fra start, for Bundesliga-klubben, og onsdag aften kan han også komme til at få spilletid, når Manchester City gæster Veltins Arena i Champions League.

Forud for kampen har den 19-årige waliser fortalt, hvorfor han forlod den engelske storklub, som han ikke har noget dårligt at sige om.

- Jeg var i klubben i to et halvt år, og jeg brød ikke igennem på førsteholdet. Jeg inspirerede mig selv til at forsøge at slå til på førsteholdet, men det skete ikke. Selvfølgelig er Manchester City en stor fodboldklub med gode spillere og en god manager, så der er ikke noget dårligt, jeg kan sige om dem.

- Jeg er bare taknemmelig for, at Schalke sagde, de ville give mig muligheder, og det får jeg lige nu – mere end jeg ville have fået i City, fortæller Rabbi Matondo til inews.co.uk.

Rabbi Matondo, der har spillet én landskamp for Wales, formåede ikke at spille en førsteholdskamp for Manchester City.