Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Konkrete samtaler mellem Brøndby og Kasper Hjulmand

Ifølge BT er der samtaler forhandlinger mellem Brøndby IF og Kasper Hjulmand, og ifølge den danske avis er Jan Bech Andersen ikke afvisende over for en del krav, som Kasper Hjulmand har.

Brøndby kører resten af indeværende sæson færdig med Martin Retov og Matthias Jaissle i spidsen, og når sæsonen er forbi, skal klubben have fundet sig en ny cheftræner efter fyringen af Alexander Zorniger.

Kasper Hjulmand ligner det klart bedste bud, og ifølge avisen B.T. er der konkrete samtaler mellem Hjulmand, hvis kontrakt med FCN løber ud til sommer, og Brøndby IF i form af bestyrelsesformand Jan Bech Andersen.

- Allerede i mandags kunne B.T. fortælle om flere måneders samtaler mellem Jan Bech Andersen og Kasper Hjulmand, men de samtaler er nu gået ind i et mere konkret stadie. Brøndby vil Kasper Hjulmand. Det altoverskyggende spørgsmål er, om Hjulmand vil Brøndby, skriver avisen B.T. blandt andet.

Men selv om der er samtaler, og Brøndby skal være villig til at betale en stor løn til Hjulmand, er der stadig en del ting, der skal falde på plads, hvis det skal være muligt at lave en aftale.

Ifølge avisen er Hjulmand ubetinget manden, som Jan Bech Andersen vil have, men Hjulmand har flere krav - blandt andet at han får skrevet en klausul i kontrakten, så han kan smutte, hvis der kommer et godt tilbud fra udlandet. Noget, han måske blev hæmmet af i FCN, som han ikke kunne forlade for at tage til Anderlecht i Belgien.

Avisen fortæller videre, at Jan Bech Andersen lige nu overvejer Hjulmands krav, og at det sandsynligvis er det springende punkt for Hjulmand.

Andre ønsker i forhold til at lave en aftale skulle være en overhaling af spillertruppen, og at Hjulmand kan tage sin egen stab med, ligesom Jan Bech Andersen skal holde sig mere i baggrunden. Altså ifølge BT.

Kasper Hjulmand har udover FC Nordsjælland stået i spidsen for Mainz i Tyskland og Lyngby.