Bedst og værst: Fischer og Skov Olsen løftede deres hold

Det blev til en 2-2'er mellem FC Nordsjælland og FC København søndag eftermiddag. Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret her.

FC Nordsjælland  - FC København 2-2 (0-1)
0-1 Dame N'Doye (38.)
1-1 Ulrik Yttergård Jenssen (47.)
2-1 Andreas Skov Olsen (67.)
2-2 Viktor Nelsson (selvmål) (80.)

Kampens bedste:

FC Nordsjælland:
Andreas Skov Olsen viste igen klassen på sin position på højresiden af FCN's offensiv, og han diskede også op med et mål, hvor han viste kølighed. Derudover havde han en kamp, hvor han konstant skabte problemer for FCK's bagkæde. Det er desuden værd at bemærke, at han har en meget lav fejlprocent i sit spil, når man tænker på hvor involveret, han er i deres spil. Derudover havde Mathias Rasmussen også en god kamp i de 84 minutter, han fik på banen, hvor han fik masser af plusser i bogen.

FC København:
Viktor Fischer er nærmest kun lige kommet tilbage fra en skade, men han ligner allerede sit gamle jeg med masser af gode præstationer i løbet af kampen. Han blev også noteret for et oplæg ved kampens første mål, og han ser ud til at være godt på vej i slutspilsform. Derudover havde Zeca en god kamp på midtbanen for københavnerne, hvor han til tider havde meget at se til.

Kampens værste:
Robert Mudrazija startede på banen, da Rasmus Falk gik i stykker i opvarmningen. Det blev kun til én halvleg for ham, og her var der ikke tale om den helt store oplevelse.

Kampens detalje:
Man kunne godt pege på en af målene, men det var mere bemærkelsesværdigt, at FC Nordsjælland-spillerne havde valgt at tage kvinder, som de ser op til som deres navn over rygnummeret i anledning af kvindernes internationale kampdag i fredags.