Video : Tipsbladet
Premier League

Arsenal sejrer og giver Solskjær første nederlag i Premier League

Manchester United kunne ikke følge op på midtugens Champions League triumf, da de på udebane tabte til Arsenal i Ole Gunnar Solskjærs første nederlag i Premier League som Manchester United-manager. Arsenal overtog på samme tid fjerdepladsen i tabellen

Siden Ole Gunnar Solskjær overtog trænersæddet i Manchester United havde holdet ikke tabt i Premier League. Den gode form skulle 'de røde djævle' forsøge at tage med ind til dagens storkamp på udebane mod Arsenal, hvor de to hold mødtes i en direkte duel om den vigtige fjerdeplads.

Men gæsternes gode stime blev stoppet i dag, da Arsenal tog sejren på Emirates Stadium. Dermed led Ole Gunnar Solskjær sit første nederlag i Premier League som Manchester United-manager.

Allerede efter 12 minutter begyndte det at gå galt for gæsterne, og det skete på et sandt tordendrøn. Granit Xhaka modtog bolden på midten af Manchester United banehalvdel, tog et enkelt træk af trykkede af. Bolden knækkede så meget i luftet, af David de Gea begyndte at gå til den forkerte side, og han kunne derfor ikke forhindre bolden i at sejle i mål.

Manchester United havde svært ved at finde de samme takter som i midtugens Champions League-triumf over Paris Saint-Germain, og Arsenal virkede til at have godt styr på gæsterne. 

Både Mesut Özil, Pierre-Emerick Aubameyang og Alexandre Lacazette, og den hurtige offensiv var hele tiden en trussel for Manchester Uniteds forsvar. Men alligevel skulle der et straffespark til, før Arsenals føring blev fordoblet. 

Med lidt over 20 minutter tilbage af kampen gik Alexandre Lacazette ned i feltet efter en duel med Fred, og dommeren pegede resolut på straffesparkspletten. Straffesparket tog Pierre-Emerick Aubameyang, og han satte den stensikkert ind bag David de Gea.

Manchester Uniteds forsøg på en reducering var halvhjertet, og de blev aldrig for alvor farlige. Derfor sluttede kampen med en flot, fortjent og overbevisende sejr på 2-0 til Arsenal.

Men sejren går Arsenal forbi Manchester United og op på den fjerdeplads, der giver adgang til Champions League i næste sæson. Der er dog kun to point mellem de to hold, og kun tre point fra Arsenal ned til Chelsea på sjettepladsen.