Video : Tipsbladet
Landshold

Landstrænerroser til Jonas Wind: Har holdt øje med ham længe

U21-landstræner Niels Frederiksen roser Jonas Wind, som han mandag udtog til landsholdet.

Landstræner Åge Hareide har til de kommende kampe mod Kosovo og Schweiz valgt at udtage Robert Skov, Philip Billing og Joachim Andersen, der normalt slår deres folder på U21-landsholdet og er bærende kræfter på Niels Frederiksens mandskab.

U21-landsholdet står også foran at skulle spille to kampe - mod Belgien og Frankrig - og fraværet af den nævnte trio giver landstræneren mulighed for at se et par nye spillere an kort før sommerens EM-slutrunde.

Det betød, at FC København-komenten Jonas Wind var blandt de navne, Niels Frederiksen udtog mandag eftermiddag, og han ser et stort potentiale i den 19-årige angriber.

- Han har gjort det godt for FCK, og det er en spiller, vi har holdt øje med længe, men han har også haft en del skadesproblematikker i efteråret. Det var meningen, han skulle have været med på vores Mexico-tur, men der valgte vi i samråd med FCK at lade ham blive hjemme og få en normal opstart, siger Niels Frederiksen.

Jonas Wind har ikke spillet én eneste U21-landskamp, men Niels Frederiksen vil ikke afvise, at han kan komme i betragtning til EM.

- Vi glæder os til at se ham, og det er klart, at når man er med i marts, så har man også en chance for at blive udtaget i juni, lyder det fra landstræneren.

Jonas Wind står noteret for fire mål i 11 Superliga-optrædener i denne sæson.