Video : Tipsbladet
Superliga

AaB-angriber ser gode muligheder i semifinale mod Brøndby

AaB har klaret sig godt på udebane mod Brøndby, og derfor frygter Tom van Weert ikke at møde de blå-gule i semifinalen af Sydbank Pokalen

AaB spillede sig i går i semifinalen af Sydbank Pokalen, da det på udebane blev til en sejr på 3-1 over 1. Divisionsklubben Næstved i kvartfinalen. Kort efter blev der trukket lod til semifinalerne, og her kom Brøndby op ad bowlen for nordjyderne.

Kampen skal spilles på udebane i Brøndby, men det er ikke længe siden, at AaB sidst tog turen til den københavnske vestegn. Så sent som i søndags mødtes de to hold på Brøndby Stadion til en målrig kamp, der efter dramatiske 90 minutter sluttede 3-3.

Og med de seneste erfaringer i bagagen giver lodtrækningen da heller ikke grund til nervøsitet i AaB. Det fortæller tomålsskytten fra gårsdagens kvartfinale, Tom van Weert, til nordjyske.dk.

- Vi spillede jo en tæt kamp derovre for nylig, og jeg synes bestemt, at vi har en chance derovre. Hvis vi kan stå kompakt og komme afsted i omstillingerne, så kan vi gøre ondt på dem, lød reaktionen på lodtrækningen fra den hollandske angriber.

I den anden pokalsemifinale skal OB på besøg hos FC Midtjylland. De to semifinaler spilles den 3. eller 4. april, mens finalen spilles på Store Bededag, fredag den 17. maj.