Video : Tipsbladet
Landshold

Lerager regner med et permanent Genoa-skifte

Lukas Lerager er sikker på, at hans lejeaftale i Genoa bliver vekslet til en permanent kontrakt til sommer.

I slutningen af januar-vinduet skiftede Lukas Lerager fra Bordeaux til Genoa på en lejeaftale for resten af sæsonen. Her har han hurtigt etableret sig på midtbanen, og umiddelbart regner han ikke med et retur til det franske.

- Jeg tror, Genoa indfrier købsklausulen. Det har de i hvert fald givet udtryk for. Der er nogle ting i kontrakter, der kan gøre, at det bliver obligatorisk, at de skal købe mig, siger han til DR Sporten.

Skiftet til Serie A kom efter en turbulent periode i Bordeaux, hvor danskeren, som ellers havde været stamspiller, blev bedt om at finde et andet sted at spille.

- De ville gerne bringe unge spillere ind, havde dem i to-tre år og sælge dem. Jeg var ikke en del af den plan, gav de udtryk for, forklarer han.

Derfor tog den danske landsholdsspiller et smut til Genoa, hvor klubben gav udtryk for, at de havde fulgte ham længe, og en lejeaftale kom hurtigt på plads. Med sig i overvejelserne havde Lerager sin landsholdskarriere, og han vurderede, at det var nødvendigt med skiftet.