Højdepunkter: FCM og FCN delte i chancerig nulløsning

Se højdepunkterne fra den målløse, men chancerige, affære mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland lørdag eftermiddag.

FC Midtjylland vil nok føle, at de kunne have taget de tre point, efter at det lørdag eftermiddag blev til et 0-0 resultat hjemme mod FC Nordsjælland.

Hjemmeholdet var for første gang nærgående efter 13 minutter, da den nykårede Månedens Spiller i Superligaen, Evander, trykkede af fra distancen. Afslutningen gik dog snert forbi.

Fem minutter senere burde Gustav Wikheim have bragt hjemmeholdet i front, da bolden endte ved ham helt inde i det lille felt efter en helkikset clearing af Mads Valentin Pedersen. Normanden flugtede dog bolden over mål. Umiddelbart efter brændte Mohamed Kudus en stor chance i den anden ende.

Efter en halv times spil var Awer Mabil tæt på i et kontraangreb, men australieren kom i ubalance, og derfor overplacerede han sin afslutning mod Superliga-debutant Peter Vindahl Jensens mål.

Efter pausen skabte FC Midtjylland ikke ligeså store chancer, men Superliga-debutanten i tigernes mål var alligevel på arbejde flere gange, hvor han blandt andet tog sig af Paul Onuachus hovedstød.

Der blev ikke scoret i kampen, og dermed kan FC København tage et forspring på tre point øverst i tabellen, hvis de søndag slår Esbjerg.

Se eller gense alle de store chancer fra opgøret i afspilleren øverst i artiklen.