Fredericia-topscorer på vej væk: Tiden er nok til noget andet
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Fredericia-topscorer på vej væk: Tiden er nok til noget andet

Christian Sørensen har scoret ni gange i sæsonen for FC Roskilde, men den tidligere Silkeborg- og OB-spiller forventer at prøve sig af et andet sted til sommer.

Når denne sæson er forbi, er Christian Sørensen med al sandsynlighed det samme i FC Fredericia.

Den tidligere Silkeborg- og OB-spiller, 26 år, har været blandt sit holds bedste i denne sæson, hvor manden med det farlige venstre ben har lynet ni gange i 26 ligakampe.

Men kontrakten mellem parterne løber ud til sommer, og til den tid forventer Christian Sørensen også, at han er fortid i klubben.

- Jeg har haft en god sæson, og jeg står i en god position på grund af det. Der har været tiltagende interesse fra andre klubber, også klubber på højere niveau end 1. division, siger Christian Sørensen til Fredericia Dagblad og forklarer:.

- Nu ser det ikke ud til, at det bliver til Superliga med Fredericia - selvom vi stadig kan nå det - så nu er tiden nok til at prøve noget nyt efter 2,5 år i samme klub.

Døren er altså ikke helt lukket, men alligevel lyder det til, at der er bedre tilbud andre steder - måske både sportsligt og økonomisk.

FC Fredericia ligger aktuelt nummer fem i den næstbedste række, hvor der er seks point op til Næstved på tredjepladsen. Altså er der et stykke vej op til en af de to placeringer, der giver adgang til playoff om Superliga-billet.

Fredericia spillede senest 0-0 i Helsingør.

Næste opgave for Christian Sørensen og FC Fredericia er en hjemmekamp mod HB Køge.