Video : Tipsbladet
Premier League

Guardiola langer ud efter Solskjær før derby

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær beskylder Manchester City for at spille hårdt. Noget som man ikke bryder sig om i den anden lejr.

- Der vil være grove frispark. De vil stikke til dine ankler og dine hæle, og så vil de sparke efter dig.

Den brutale melding kommer fra Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær, og den er rettet mod Manchester City's måde at spille fodbold på. Det hele inden onsdagens store Manchester-derby på Old Trafford.

En udtalelse der bestemt ikke falder i god jord i den anden lejr. Manchester City-manager Pep Guardiola langer nu ud efter Solskjær:

- Sagde han det. Hvordan i alverden skal vi gøre det, når vi har 65 eller 70 procent af boldbesiddelsen? Jeg bryder mig ikke om sådan en kommentar. Mit hold er ikke bygget til at gøre sådan noget, siger Pep Guardiola ifølge BBC Sport og understreger:

- I ti sæsoner som manager har jeg aldrig nogensinde forberedt en kamp ved at tænke på de ting. Aldrig. I fodbold laver du nogle gange store frispark, fordi det hele går så hurtigt. Men jeg er aldrig gået ind for, at man skal gøre det for at gøre ondt på modstanderen, mener Guardiola.

Manchester United og Manchester City mødes klokken 21:00 onsdag aften.