Video : Tipsbladet
Europa League

Emery trods sejr: Det er stadig 50-50

På trods af en sejr på 3-1 over Valencia i den første semifinale vil Unai Emery stadig ikke kalde Arsenal for favoritter til at nå finalen i Europa League

Arsenal har på papiret fået et fremragende udgangspunkt efter den første af to Europa League-semifinaler mod spanske Valencia. Selvom the Gunners kom bagud tidligt i kampen endte det nemlig alligevel med en sikker hjemmesejr på 3-1.

Men trods en sejr på to mål forud for returopgøret mener Arsenal-manager Unai Emery ikke, at den engelske storklub nu er favoritter til at nå finalen. Det fortalte han efter kampen ifølge klubbens egen hjemmeside.

- Det var en god aften. Jeg tænker, at det fortsat bliver meget svært i returkampen. Det er 50-50. Det er et godt resultat på hjemmebane i den første kamp, men returkampen bliver meget svær og måske anderledes. Jeg mener, at det er 50-50 for de to hold, lyder det fra den spanske manager, der var stolt af sine spillere:

- Jeg er også stolt af spillerne, for efter 0-1 er det ikke nemt at være rolig og komme tilbage mod dette hold. Det er ikke normalt, at Valencia indkasserer tre mål, særligt ikke efter at være kommet foran 1-0, for de er meget, meget gode i den omstilling. Derfor er jeg stolt af vores arbejde i dag. Men returkampen bliver meget svær, forudser Emery.

Returkampen spilles allerede på torsdag i næste uge, hvor Daniel Wass og Valencia tager imod på Mestalla. Inden da skal Arsenal dog spille en kamp i Premier League, når Brighton besøger Emirates Stadium på søndag, hvor Arsenal skal forsøge at holde håbet om en top fire-placering i live.