Video : Tipsbladet
Superliga

Bjelland om FCK-skifte: Der hvilede et kæmpe ansvar på mig

Andreas Bjelland sætter ord på sin første sæson i FC København, som han mener har været en stor succes, selvom det indebar et stort pres.

Andreas Bjelland vendte i sommer hjem til Danmark, da han efter at været blevet fravalgt til VM-slutrunden skiftede engelske Brentford ud med FC København. Her har han været krumtappen i et yderst solidt FC København-forsvar. 

Københavnerne kan sikre sig det danske mesterskab, hvis de vinder over Brøndby denne søndag, og i den forbindelse tænker Andreas Bjelland tilbage på sin første sæson, der har budt på mange succeser. Og havde det budt på skuffelser, var det formentlig gået ud over Andreas Bjelland. 

- Jeg ved godt, at meget af det var faldet tilbage på mig, hvis vi havde ligget i samme position som sidste år. Jeg vidste også godt, at der hvilede et kæmpe ansvar på mine skuldre, når jeg kom hjem. Det var en af de spændende ting for mig: at få en rolle og komme til en klub, hvor man skal vinde hver gang. Det har været en fed udfordring rent personligt, siger Andreas Bjelland til BT

30-årige Andreas Bjelland har kontrakt med FC København indtil sommeren 2022.