Video : Tipsbladet
Superliga

Vejle-angriber før drama: Det er de sjoveste kampe

Vejle Boldklub skal i de næste to runder kæmpe for livet i Superligaen. Det er i følge angriber Kjartan Finnbogason de sjoveste kampe, man kan spille.

Vejle Boldklub og Hobro kæmper i de to næste runder for overlevelsen i Superligaen. De to klubber mødes i to altafgørende opgør, hvor den samlede taber rykker ud af Danmarks bedste fodboldrække. Vinderen skal ud i endnu to opgør mod andenpladsen fra NordicBet-Ligaen. 

Vejle-angriber Kjartan Finnbogason, der kom til klubben i denne sæson, er dog vant til at spille de vitale opgør om overlevelse. Det har han nemlig gjort i sin tid i AC Horsens, og derfor glæder han sig til de drabelige dueller.

- Der står meget på spil, og det bliver kampe med mange tilskuere. Det er kampe, som viser, at fodbold virkelig betyder noget for mange mennesker, og det er i bund og grund den slags kampe, der er de sjoveste. Det er måske fordi, jeg tidligere kom fra den slags kampe med succes-oplevelser, siger Kjartan Finnbogason til Vejle Amts Folkeblad

Kjartan Finnbogason scorede tre mål i fire kampe, da AC Horsens i forrige sæson var i gennem nedrykningskampene og reddede livet. 

Det første opgør mellem Hobro og Vejle fløjtes i gang klokken 14.00 på DS Arena denne søndag.