Dagens Spilforslag: Hold i form vinder og bliver i bedste række
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: Hold i form vinder og bliver i bedste række

Dagens Spilforslag skal til Grækenland, hvor vi er kommet til den endelige kamp om at blive i den græske Super League.

Klokken 18.00
OFI Crete - Platanias FC
OFI Crete vinder kampen
1,36 @Bet365

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

OFI Crete endte som nummer 13 i den bedste græske liga, hvilket betyder, at de skal ud i en direkte kamp om at blive i den bedste række. De skal ud i en kamp imod Platanias FC, som blev nr. 2 i den næstbedste række.

Den første kamp endte 0-0, derfor er det helt lige inden denne kamp. OFI Crete har vist god form på det seneste, hvorfor de også endte som nummer 13, i stedet for en af de helt kedelige pladser.

Det var mere OFI Crete’s fortjeneste, at første kampe endte 0-0 i Platanias, derfor bør de også vinde på hjemmebanen, hvor de har set fine ud i deres seneste kampe. De har været et velorganiseret hold, hvor de har været stærke defensivt.

Platanias skulle vinde i sidste runde for at holde andenpladsen og have mulighed for at spille sig i den bedste græske liga, det gjorde de og dermed står de overfor en meget stor kamp. De har været godt spillende i sæsonen, men vi har også set dem tabe, når de har mødt de bedre hold.

OFI Crete er for mig at se for stærke i forhold til Platanias, som skal på en meget svær opgave. Jeg går med 1-tallet, da de har meget gode chancer for at vinde og dermed forblive i den bedste græske række.

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com